ABOUT

why-page-banner-winterproof.png
 

Why

De winter is een zeer specifiek seizoen dat nood heeft aan een niche gamma. Daar speelt Winterproof volledig op in. Alle concepten, producten en events zijn specifiek verbonden aan een winters thema, of gaan gericht indoor door. Ze zijn winterproof.

Via deze nieuwe tak van V-Formation is het ook het moment om je met je collega’s en/of vrienden klaar te stomen voor het winterseizoen. Kies daarom iets uit het gamma en be prepared. Winter is coming!

 


How

Winterproof stort zich volledig op de winter met de juiste producten, concepten en events. Op deze manier speelt Winterproof in op de vraag die in de winter heerst. Alles dat we aanbieden op de site is iets uit eigen rang, of zorgvuldig uitgekozen in samenwerking met partners.

Winterproof is een bundeling van originaliteit - niche en partnerships, de value zit hem in de gedeelde ervaring en professionele aanpak.


What

Winterproof legt focus op 3 verschillende domeinen:

  • Teambuilding
  • Rentals
  • Event

De teambuildings bestaan uit nieuwe concepten die gericht zijn op de winterperiode. In de verhuur pakken we uit met leuke en innovatieve producten die specifiek in de winter kunnen worden ingezet. De events vormen het derde luik en spelen in op concepten op een vaste locatie of een reizend project.